Een springkasteel als loopparcours

De funrun rage is duidelijk nog niet over zijn hoogtepunt heen. De Hit and Run 5k, een loopwedstrijd op een opblaasbaar hindernissenparcours, is de laatste nieuwe hit in Amerika. Bekijk de beelden!

De Hit and Run 5k is een loop van 5 km waarbij je onderweg zes opblaasbare hindernissen tegenkomt. Daardoor zal je je niet te hard bezeren als je tegen de grond gaat, want die kans is wel erg groot!  

Beginnen doe je met de Worm Walk, waarbij je balanceert op een evenwichtsbalk, terwijl je moet oppassen voor verschillende vliegende verrassingen. Bij de Duck or Dive loop je op een balk over een bak water, terwijl gigantische ballen je kopje onder proberen laten gaan. Op de Wobble Walk spring je dan weer van de ene gigantische paal op de andere. 

Bij de Whacking Wall loop je langs een bewegende muur, terwijl vliegende obstakels je onderuit proberen te halen. Ook op de Slippery Slopes moet je oppassen vor vliegende hindernissen terwijl je de stalagtieten ontwijkt om zo niet in het schuimbad terecht te komen. De Bouncy Bridge ten slotte bestaat uit drie gigantische ballen waar je je over moet laten stuiteren om de finish te bereiken.

Zoals de naam het al zelf zegt, komt het erop aan om hard te lopen en zo weinig mogelijk geraakt te worden. Dat het fungehalte enorm hoog ligt in deze ‘wedstrijd’ bewijzen de beelden! Zal ook deze loophype binnenkort in België opduiken?

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.