Een marathon lopen volgens The Simpsons

Het kan bijna niet anders dan dat er zich veel fans van The Simpsons onder onze lezers bevinden. In België kan je op Q2 dagelijks een aflevering van de populaire serie over ‘de gele mannetjes’ meepikken. De Amerikaanse televisiezender FXX gaf onlangs het startschot voor een ‘marathon’ van alle 600 Simpsons-afleveringen, tot grote vreugde van alle diehard fans uiteraard. De serie zal er ‘lopen’ (pun not intended, dat zweren we) tot 6 december dit jaar.

Eén specifieke Simpsons-aflevering gaat over de Springfield Marathon (‘New Kids on the Blecch’, seizoen 12, aflevering 14). Zo goed als alle personages lopen mee in de marathon. Dit inspireerde de mensen van Runners’ World om een grappige compilatie te maken van Simpsons-gifs en memes, die perfect beschrijft hoe een marathon eraan toegaat. Vanaf de beslissing om een marathon te lopen en de voorbereiding erop tot de race day en de aftermath. En met de nodige korreltjes zout, of course.

Kijk zelf maar eens via deze link! We hebben een donkerbruin vermoeden dat velen zich erin zullen herkennen… Onlangs kon je trouwens ook al lachen met deze hilarische ‘vertaling’ van de (halve) marathon in emoji’s.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?