Een hogere energieteruggave, zachtere demping & meer snelheid: dit is de Mizuno Wave Skyrise 3

De nieuwe Wave Skyrise 3 van Mizuno is verbeterd met MIZUNO ENERZY CORE in de zool, waardoor het voelt alsof je zweeft bij elke stap. De allround loopschoen heeft een erg zachte demping en hoge energieteruggave.

Meer snelheid bij dezelfde input aan energie: dat is wat de derde versie van de Wave Skyrise belooft. De Wave-technologie in de tussenzool biedt stabiliteit en ondersteuning door gebruik te maken van twee lagen dempingsmateriaal, met elks een eigen dichtheid en dempingsvermogen. Deze technologie zorgt voor een zachte landing en hoge energieteruggave. De zachte landing wordt versterkt door het Mizuno Enerzy-foam dat de grote mate van demping in de schoen verhoogt. De krachten die tijdens de landing op je voeten komen, worden hierdoor maximaal geabsorbeerd. 

COMFORT
Mizuno zet met deze Wave Skyrise ook sterk in op comfort. Zo is er het Airmesh-materiaal in het bovenwerk dat voor een goed ademend vermogen en een comfortabel omsloten gevoel zorgt. De uitneembare Premium Insock-sockliner geeft dan weer veel instapcomfort, terwijl de DynamotionFit-technologie je schoenen door de natuurlijke afwikkeling heen begeleidt.

De slijtzool van duurzaam rubber geeft een uitstekende grip en tractie op zowel droog als nat wegdek. Aan de buitenkant van de hak is X10 carbonrubber toegevoegd voor nog meer slijtvastheid. De groeven in de slijtzool geven net wat meer flexibiliteit in de voorvoet.

De Mizuno Wave Skyrise 3 is verkrijgbaar bij loopspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Adviesprijs: 139,95 euro. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Mizuno For Every Run Mizuno heeft voor elk type loper de juiste schoen. Elke run is anders: van je eerste poging tot een 5 km tot het zetten van een nieuw persoonlijk record. De wereld is jouw atletiekbaan: ren door polders, bossen, over strand of door drukke straten in de stad. Het verbreedt je horizon, waar je ook bent en waar je ook gaat. Een run geeft niet om leeftijd, talent of techniek. Hardlopen, daar gaat het om. Voor jezelf en samen met alle hardlopers in de wereld. Mizuno is er voor iedereen. For Every Run.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?