Ecco introduceert nieuwe BIOM-loopschoen

Dit najaar breit Ecco een vervolg aan zijn generatie natural motion-loopschoenen. De Biom Evo Trainer is de nieuwste telg van de familie.

Na de komst van de Biom Evo Racer afgelopen voorjaar is het nu de beurt aan de Biom Evo Trainer. Samen met de Biom Trail vervangen zij de oorspronkelijke Biom Run A, B en C loopserie.

Biom, de afkorting van biomechanische optimalisatie, is ontworpen om atleten te helpen natuurlijk, efficiënt en krachtig te lopen. Ecco lanceert dit jaar de tweede generatie Biom-loopschoenen. Het paradepaardje is de Biom Evo Racer, een vederlichte schoen die als een tweede huid de voet omsluit met natuurlijke, anatomische ondersteuning om de voet naar een optimale middenvoetlanding te leiden. De nieuwe all-round Biom Evo Trainer, voor zowel geoefende als occasionele lopers, biedt meer anatomische ondersteuning en is geschikt voor zowel korte als lange afstanden.

Ecco maakt bij uitstek schoenen maken die zijn gebaseerd op de principes van natural motion: anatomisch ontworpen, licht en uiterst flexibel. Het herfst/winter 2013 loopassortiment is gemaakt om samen te werken met de intrinsieke mogelijkheden van het lichaam om het natuurlijk potentieel te ontsluiten.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?