DVV verzekeringen wordt title partner van Running Tour

De Running Tour groepeert al jaren de mooiste Belgische stadslopen, waaraan in 2011 meer dan 90.000 lopers deelnamen. Vanaf 2012 wordt verzekeraar DVV title partner van de DVV Running Tour.

Met de DVV Running Tour streeft organisator Golazo sports ernaar om iedere recreantloper in België een kwalitatief platform aan te bieden om zijn favoriete sport te kunnen beoefenen. Met prioriteit voor een uitgebalanceerde chronologische en geografische spreiding, diversiteit in parcours en afstanden (van 1 tot 42 km) en bovenal kwaliteitsvolle organisaties.

In 2011 namen 93.000 lopers deel aan een van de 16 wedstrijden van de Running Tour. Met 25.000 deelnemers is de DVV Antwerp 10 Miles zelfs de grootste loopwedstrijd in Vlaanderen. In 2012, 2013 en 2014 verwelkomt de Running Tour DVV als title partner.

Luc Rasschaert, Lid van het Directiecomité: “Als verzekeraar richt DVV zijn sponsorbeleid bij voorkeur op activiteiten die aanzetten tot een gezondere en actievere levensstijl. We zien dat er in Vlaanderen alleen al 1 000 000 mensen lopen, en dat het aantal geïnteresseerden en beginners blijft stijgen. De DVV Running Tour is dan ook een initiatief waar we 200% achterstaan.

DVV staat garant voor “Raad op mensenmaat”: de DVV-consulent staat zijn klant persoonlijk bij en biedt oplossingen precies op maat van deze klant. En die lijn trekken we graag door naar de DVV Running Tour: DVV geeft lopers professionele begeleiding, advies en een verzorgende massage voor en na elke run.”

De editie 2012 gaat van start op zondag 18 maart met Dwars door Dendermonde en eindigt in Brussel op zondag 23 december met de Brussels 10K.

Voor de populaire DVV Antwerp 10 Miles & Marathon worden op zondag 22 april voor het eerst 30.000 deelnemers verwacht. Inschrijven voor deze wedstrijd kan vandaag al.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.