DVV Running Tour start zondag in Dendermonde

Voor het vierde jaar op rij opent de DVV Running Tour met HEMACO Dwars door Dendermonde. Nu zondag 24 maart worden opnieuw meer dan 2.500 deelnemers verwacht in de Ros Beiaardstad.

HEMACO Dwars door Dendermonde is daarmee nu al een klassieker in de streek. Er zijn bijna 2.000 lopers vooraf ingeschreven. De 10 km is met meer dan 1.000 voorinschrijvingen duidelijk de populairste afstand. Maar ook de Start to Run-afstanden (5 km en 2,5 km) en de Chiquita Kids Run (1 km voor kinderen van 6 tot 12 jaar) doen het goed

Dendermonde biedt een zeer aantrekkelijk parcours: een lus door het centrum met na 500 m al een passage langs de Grote Markt. Erg leuk voor de toeschouwers die op deze manier de lopers meerdere keren kunnen zien. Het parcours van de Chiquita Kids Run 1 km en de 2,5km blijven ongewijzigd, maar het parcours van de 5 km werd hertekend. Geen 2 ronden meer maar 1 mooie lus van 5 km. En ook het parcours van de 10 km is vernieuwd en loopt door het oude stadsgedeelte en de mooie natuur rond Dendermonde. Alle afstanden finishen op de Grote Markt.

MEER DAN LOPEN ALLEEN

HEMACO Dwars door Dendermonde is meer dan alleen lopen. Het Heilige Maagdcollege is de centrale locatie voor alle lopers die er nadien kunnen genieten van gratis massage, een gratis zwembeurt en een concert. Voor de kleinsten is er een groot Kids Village. 

Inschrijven voor HEMACO Dwars door Dendermonde kan vanaf 11 uur in het Heilige Maagdcollege (Noordlaan).

HEMACO Dwars door Dendermonde
Programma:
13u30: Chiquita Kids Run 1 km (6-12 jaar)
13u45: 2,5 km
14u00: Start to Run 5 km
15u00: HEMACO Dwars door Dendermonde 10 km

Start: Kerkstraat (voor het Heilige Maagdcollege)
Finish: Grote Markt 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?