DVV Antwerp 10 Miles & Marathon rondt de kaap van 30.000

17 april, de dag van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon nadert zienderogen. Ondertussen schreven al meer dan 30.000 mensen zich in. Als jij je nog wil inschrijven aan een voordelig tarief: dat kan tot dinsdagavond.

Dinsdag 29 maart, 23.59u, dat is het moment waarop de online voorinschrijvingen voor de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon afgesloten worden. Momenteel profiteerden al meer dan 30.000 lopers van het voordelige tarief. Als jij dat ook nog wil doen, kan je je via onderstaande link inschrijven. Ook de groepsinschrijvingen worden dinsdagavond afgesloten.

De mensen die toch nog even willen afwachten hoe hun conditie of het weer evolueert, kunnen zich uiteraard ook nog in april inschrijven. Tot en met 14 april kan je daarvoor terecht bij een van de filialen van Runners’ Lab. En op 15, 16 en 17 april kan je je inschrijven in de Runners’ Lab Expotent op het Frederik Van Eedenplein op Linkeroever.

Vorig jaar namen er meer dan 40.000 lopers deel aan de loophoogmis van België. Jij kan er dus mee voor zorgen dat dat record scherper gesteld wordt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?