DVV Antwerp 10 Miles & Marathon lanceert app

De nieuwe app van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon is vanaf nu beschikbaar in de app stores. In totaal schreven 38.000 lopers zich vooraf in voor het loopfeest van het jaar. Op 26 april worden 42.000 lopers aan de start verwacht!

Samen met hoofdpartner DVV verzekeringen werd een app ontwikkeld. Daarmee is de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon het eerste loopevenement in België met een app. In de eerste release vindt de loper alvast alle info die hij nodig heeft om zich goed voor te bereiden op het event. Daarnaast kunnen deelnemers hun kennis testen in een leuke quiz en de deelname delen via een unieke DVV Antwerp 10 Miles #runfie. De leukste #runfies maken kans op een gratis deelname in 2016 en tal van andere leuke prijzen.

Vlak voor de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon wordt de app nog uitgebreid met een interactieve kaart van start- en finishzone, parcoursen en de volledige mobiliteitsinfo. Bovendien komt er dan een directe link naar de ‘Lopers van Antwerpen’, waar supporters op de hoogte worden gehouden van de positie van hun loper op het 10 Miles-parcours.

De app is beschikbaar voor zowel Android als Apple smartphones en is te downloaden via http://app.dvvantwerp10miles.be.

Inschrijven kan nog

Vorig jaar liepen ruim 41.000 deelnemers een Kids Run (1 km), 5 km, 10 mijl (16 km) of een marathon (42,195 km). Dit jaar zijn 10 Miles populairder dan ooit en wordt de 30ste editie een recordeditie. Alle afstanden doen het goed, ook de marathon waar voor het eerst 2.500 lopers aan de start zullen staan. De online inschrijvingen zijn afgesloten, inschrijven kan nu nog in de vestigingen van RS Lab (Zwijndrecht, Gent, Paal-Beringen – www.rslab.be) en op 24, 25 en 26 april bij de start op Linkeroever.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?