DVV Antwerp 10 Miles doopt Antwerpen tot Muntwerpen

Op zondag 17 april wordt Antwerpen voor 1 dag Muntwerpen. Deelnemers van DVV Antwerp 10 Miles kunnen SOS Kinderdorpen steunen door een muntstuk van 1 of 2 euro mee te brengen naar de start en daar in de grote urnes te deponeren.

De ingezamelde fondsen gaan rechtstreeks naar het SOS Kinderdorp in Marche-en-Famenne. Daar worden kinderen opgevangen die omwille van een moeilijke thuissituatie lange tijd niet thuis kunnen wonen. De organisatie van de DVV Antwerp 10 Miles wil dankzij de deelnemers zorgen voor een nieuw sportterrein, want sport en lichaamsbeweging zijn een cruciaal onderdeel voor de ontwikkeling van deze kinderen. Al sportend leren ze in team werken, maken ze vrienden en krijgen ze de kans om talenten te ontwikkelen.

De vele bedrijven die meelopen kunnen eveneens een bijdrage leveren: met een steun van 500 euro, goed voor 50.000 cm², kunnen ze een ‘teambuilding with a cause’ winnen, waarbij de medewerkers samen in het SOS Kinderdorp de handen uit de mouwen steken.

Ook bij je inschrijving kan je meteen 5 euro extra storten voor SOS Kinderdorpen. Vele kleintjes maken één groot: de 10 Miles gaat samen met jou voor een sportterrein van 4.000.000 cm²! Ook ambassadeur Tom Lenaerts zal zijn muntje bijdragen aan deze grootste collecte ooit in België.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?