Draag je binnenkort je sporthorloge op deze manier?

Je hoeft niet langer je arm om te draaien om je statistieken op je sporthorloge te zien. Er is namelijk een nieuwe manier om deze te dragen.
Sinds het polshorloge eind 1500 is uitgevonden, is er al heel wat veranderd aan de functies van horloges. Het gebruik ervan is een heel pak veranderd, zeker na de komst van de smartwatches. Het standaard design daarentegen is nog niet veranderd.
We gebruiken onze horloges nu om onze stappen te tellen, berichten te sturen en looptrainingen te tracken. Tijden het lopen kan het lastig zijn om je pols om te draaien om het horloge te bedienen. Het kan zelfs je loopritme verstoren. De oprichters van EdgeGear, Andrew Green en James Gilmore, vroegen zich af waar de ideale locatie voor een horloge zou zijn als die vandaag werd uitgevonden. Het antwoord was SHIFT, het eerste horloge van haar soort dat zich op een andere plaats bevindt dan je pols.
Het horloge bevindt zich op de plaats net onder je duim en boven je pols. Je hoeft dus voortaan niet meer je hele arm te draaien om je statistieken te zien. Dit maakt je loopervaring een heel pak gemakkelijker en veiliger. De band is compitabel met verschillende smartwatches, inclusief Pebble, Garmin, Apple enz.
Klik hier voor meer informatie.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?