Draadloze sportheadphones met 14 uur batterijduur

Jaybird, dé expert op vlak van sportheadphones voor lopers, heeft de Tarah Pro sport headphones gelanceerd. Een duurzame, avontuurbestendige en compacte draadloze hoofdtelefoon met maar liefst 14 uur batterijduur!

Tarah Pro is de eerste draadloze hoofdtelefoon in Jaybird’s Pro-serie en werd ontworpen op basis van inzichten van ’s werelds beste sporters. De headphones zijn dan ook uitgerust met een aantal unieke eigenschappen!

Batterijduur van 14 uur
De Tarah Pro biedt een toonaangevende batterijduur van 14 uur om lopers te begeleiden bij hun langste runs. Snel even 5 minuten opladen geeft je 2 volle uren speeltijd! De nieuwe Magnetic Snap Lock-functie pauzeert automatisch je muziek wanneer de oordopjes aan elkaar worden geklikt. Hiermee kan je ze ook veilig om je nek bevestigen als je ze even niet gebruikt. De muziek wordt automatisch opnieuw gestart op de plek waar je was gebleven als je de oordopjes weer in je oor doet, waardoor de batterij langer meegaat.

Duurzaam en sterk
De Tarah Pro heeft een lichtgewicht ontwerp en is waterdicht én transpiratiebestendig. Dit betekent dat je ermee kan gaan lopen in alle weersomstandigheden, inclusief zware regen en sneeuw. Het is ook geen probleem als je de headphones per ongeluk in het water laat vallen, zolang het niet dieper is dan 1 meter en langer dan 30 minuten. Kortom, maximale water- en zweetbestendigheid!

Switch Fit voor snelle transitie tussen over- en under-ear fit
Omdat iedereen anders traint, kan je met de Jaybird Switch Fit makkelijk wisselen tussen over-ear fit voor tijdens het sporten en under-ear voor meer ontspannen situaties, terwijl de oordopjes in het oor blijven. Het niet-klevende koord gemaakt uit reflecterende stof biedt zichtbaarheid, zodat je veilig kan trainen in het donker. Safety first!

Nieuwe versie van de Jaybird-app
Met de nieuwste versie van de Jaybird-app kan je een volledig nieuwe functionaliteit ontgrendelen met de Tarah Pro. Jaybird maakt het nu nog eenvoudiger om het perfecte, persoonlijke geluid te krijgen. Aan de hand van een test stel je je ideale geluidsprofiel in. Het gevolg: je krijgt een unieke, persoonlijke muziekervaring met een optimale geluidskwaliteit. 

Beschikbaarheid
* De Jaybird Tarah Pro draadloze sporthoofdtelefoons zijn voorlopig exclusief verkrijgbaar op www.jaybirdsport.com
* Adviesprijs: 159 euro
* Beschikbaar in 3 kleurencombinaties: Black/Flash, Mineral Blue/Jade en Titanium/Glacier.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?