Draadloze sport-headphones waarmee je echt óveral kan hardlopen

Jaybird, marktleider op het gebied van sport-headphones, heeft voor fervente hardlopers en buitensporters de Jaybird X4 Wireless Sport Headphones gelanceerd.

Deze headphones, speciaal ontworpen voor hardlopers en outdoor atleten, zijn niet alleen zweetbestendig maar ook waterproof met nog meer comfort, zelf af te stemmen audio en 8 uur batterijduur. Je kan er echt élk avontuur mee aan in alle weersomstandigheden, of het nu op straat is, in de bossen of in de bergen!

De robuust ontworpen X4 is geschikt voor hardlopers, fietsers, wandelaars en alles ertussenin. Kortom, mensen die bewegen! De headphones hebben een waterbestendigheid van IPX7, wat betekent dat ze niet alleen zweetbestendig zijn maar dat ze iedere weersomstandigheid aankunnen. Regen, sneeuw of zelfs tot 30 minuten maximaal 1 meter onder water! De Jaybird X4 biedt nog meer comfort dan zijn voorganger en is beter ergonomisch afgestemd met nieuwe siliconen vinnen en ultrazachte siliconen tips in verschillende maten. Je krijgt er bovendien nieuwe exclusieve Jaybird Comply Ultra schuimtips bij. Dat is een uniek thermo-reactief schuim dat lekker comfortabel in je oren zit en precies past. Met het Speed Cinch snoersysteem kan je de lengte van de kabel naar wens aanpassen boven of onder je oor.

Als de X4 headphones volledig zijn opgeladen, kan je je 8 uur lang laten opzwepen door je favoriete muziek en kan je iedere lange hardloopsessie of work-out aan. Om snel op pad te kunnen, hoef je maar 10 minuten op te laden om vervolgens weer een uur muziek af te kunnen spelen!

Met de app van Jaybird kan je de premium sound van Jaybird zo afstemmen dat je je muziek beluistert zoals jij wil. Met de ultralichte en dunne geïntegreerde afstandsbediening ben je ‘in control’ over je muziek en kan je je focussen op je omgeving zonder afgeleid te worden. De speciale microfoon hoort je stem altijd, in welke omgeving dan ook, zodat je telefoontjes en voice commando’s naadloos kan afwisselen.

De Jaybird X4 Wireless Sport Headphones zijn verkrijgbaar online en in de winkel vanaf september, en dit voor een adviesprijs van 129 euro. De draadloze headphones zijn in 3 kleuren verkrijgbaar: Black Metallic/Flash, Alpha Metallic/Jade en Storm Metallic/Glacier. Voor meer informatie, zie www.jaybirdsport.com.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?