Door ons getest, jij kan hem winnen: high impact sportbeha

Een sportbeha mag er ook best goed uitzien. Onze vrouw testte de stijlvolle high impact sportbeha van Chantelle.

Wat zegt de producent?

De high impact sportbeha van lingeriemerk Chantelle is geschikt voor alle actieve cardiowork-outs. De ondersteunende beugels vangen elke bounce op en de racerback-schouderbandjes geven zelfs in de meest extreme omstandigheden een comfortabel gevoel.

Wat zegt de test?

Bij traditionele sportmerken kies ik uit een small, medium of large. Bij de maatkeuze van deze high impact sportbeha baseer ik mij op mijn normale behamaat. Handig! Ook qua uiterlijk onderscheidt dit exemplaar zich van zijn concurrenten: geen vormeloos strak topje, maar een kwaliteitsvolle, ademende sportbeha met voorgevormde cups, beugels en elegante details. Al bij mijn eerste pasbeurt valt de perfecte pasvorm van de sportbeha op, zowel bovenaan als in de cups en bij de omtrek. Een ‘platgedrukt’ gevoel hoef ik dus niet te vrezen. Bovendien trek ik de sportbeha gemakkelijk aan en uit, dankzij de driedubbele haakjessluiting op de rug. Bye bye eeuwige worstelgevechten vlak voor de douche!

In ons novembernummer lees je de volledige review (je leest hem hier ook digitaal).

Via deze weg maak je kans om 1 van de 6 sportbeha’s te winnen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?