Doe mee aan onze jaarlijkse running.be 11K en win leuke loopprijzen!

Op 11 november is het weer zover: dan binden we in heel het land weer massaal de loopschoenen aan om 11 km op de teller te zetten.
Voor degenen die de voorbije jaren niet meegedaan hebben, leggen we nog even kort het concept uit. Wij dagen jullie op woensdag 11 november uit om 11 kilometer op een plaats en tijdstip naar keuze te lopen. Post nadien het bewijs op de Facebookpagina van het event, vermeld ons op Twitter (@running_be) of tag @running_be bij je Instagram-post. Gebruik telkens de hashtag #runningbe11k. Nadien kiezen wij 11 winnaars die een leuke prijs krijgen. Hou zeker het Facebook-event in de gaten! 
Hoe win je tijdens Running.be 11 K? 
1. Loop op 11 november 2020 11 kilometer op een plaats en tijdstip naar keuze 
2. Post het bewijs (screenshot van je gegevens op Start 2 Run-app, Polar Flow, Garmin Connect, Strava, foto van je sporthorloge, …) op onze Facebook-pagina (of die van het event), vermeld ons op Twitter (@Running_be en gebruik #runningbe11k) of tag @running_be bij je Instagram-post (met de hashtag #runningbe11k). 
3. Op donderdag 12 november maken we de 11 winnaars bekend op onze website 
Wat win je bij Running.be 11 K? 
Net zoals vorig jaar hebben we niet het budget om de winnaars een nieuwe auto te bezorgen. Maar we zorgen wel voor leuke loperscadeaus, gaande van smartphone-armbanden en looplampjes tot loopsokken. Hopelijk doen jullie even massaal mee als vorig jaar!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?