Dit zijn de eerste hindernissen van de Spartacus Run!

Op 30 april en 1 mei vindt de Spartacus Run plaats, de opener van de KBC Spartacus Series. Ontdek hieronder de eerste hindernissen die de organisatie bekendmaakte.

Temple of Spartacus

De eerste proef die bekendgemaakt werd, is ook letterlijk de eerste hindernis die jullie zullen moeten overwinnen. Wie vorig jaar deelnam, kent deze al. Meteen na de start krijgen jullie een 16 m lange muur van 2 m hoog voorgeschoteld. Er alleen over geraken is mogelijk. Wat hulp van je mede- en tegenstanders zal dus zeker welkom zijn. Deze proef is een echte opwarmer, je tijd begint immers pas te lopen nadat je deze hebt bedwongen.

Monkey Island

Halverwege het parcours ligt Monkey Island: het opzet is heel eenvoudig: via de “monkey bars” (en dus op pure armkracht) moeten jullie de overkant van het eiland proberen te bereiken. Misschien toch die armen nog wat extra trainen.

Volzet

Inschrijven voor de Spartacus Run in Boom is niet meer mogelijk, aangezien het evenement volledig volzet is. Maar uiteraard zijn er nog enkele andere leuke obstacle runs in de KBC Spartacus Series waarvoor je je wél nog kan inschrijven. Check daarvoor de link hieronder.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?