Dit stijlvol sporthorloge helpt je om je doelen te bereiken!

Polar lanceert de Polar Unite, een stijlvol sporthorloge voor dagelijks gebruik dat je workouts begeleidt, je motiveert en duidelijke feedback biedt om je fitnessdoel te behalen.

De afgelopen maanden hebben veel mensen geïnspireerd om (opnieuw) te gaan sporten, voor hun conditie en hun gezondheid. De Polar Unite is dé ideale partner hierbij, met een combinatie van hoogwaardige technologie en data verpakt in een eenvoudig, stijlvol horloge voor dagelijks gebruik.

Veel beginnende sporters vinden het moeilijk om te weten hoe ze het best kunnen trainen richting die goeie conditie. Polar Unite geeft hen een vliegende start door middel van gepersonaliseerde, kant-en-klare trainingen, begeleiding en een compleet aanbod van eenvoudig te begrijpen functies en inzichten.

Alles begint met FitSpark, de dagelijkse trainingsgids van de Polar Unite. Die suggereert kant-en-klare, gepersonaliseerde oefeningen op maat, gebaseerd op je slaap, herstel, conditie en trainingshistoriek. Geanimeerde instructies, timers en trillingen begeleiden je bij de kracht-, cardio- en mobiliteitsoefeningen voor een optimaal resultaat.

Bij het sporten is het belangrijk dat je beschikt over eenvoudig te begrijpen data en inzichten. De Polar Unite visualiseert realtime statistieken over je training en maakt op een heldere manier duidelijk of je te langzaam of te hard gaat, en in welke mate je sportsessie heeft bijgedragen aan je algemene vooruitgang.

Je maakt pas progressie met het sporten als je ook voldoende rust. Een gezonde balans is cruciaal om een goeie conditie op te bouwen. De Polar Unite biedt daarom inzicht in de kwaliteit van je slaap en het herstel van je autonome zenuwstelsel. ’s Morgens laat het horloge je weten hoe goed je bent hersteld van je inspanningen van de dag ervoor en wat je lichaam op basis daarvan aankan.

“Polar wil fitness inzichtelijk maken,” zegt Justin Chacona, Chief Marketing Officer bij Polar. “Voor een fitness-wearable zijn drie factoren van cruciaal belang: functionaliteit, prijs en prestaties. Met Polar Unite vangen we deze drie uitdagingen in één prachtig horloge vol essentiële fitness-hulpmiddelen en technologie, en dat voor een betaalbare prijs.”

Met zijn 32 gram (een lichtgewicht!) kan de Polar Unite dag en nacht gedragen worden en dankzij de smartphone-notificaties blijf je altijd online. Het heldere kleurenbeeldscherm is naar smaak aan te passen met verschillende kleurenschema’s en bijpassende polsbandjes. De batterij gaat tot 4 dagen mee met continue hartslagmeting en tot 50 uur in doorlopende trainingsmodus.

De Polar Unite is verkrijgbaar op de website van Polar voor 149,90 euro, inclusief een polsbandje in de maten S en M/L in de kleuren zwart, wit, roze of blauw. Siliconen polsbandjes in de kleuren mint en blush zijn verkrijgbaar voor 22,90 euro. Bovendien zijn er polsbandjes verkrijgbaar in verschillende andere kleuren en materialen, zoals textiel en leer.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?