Dit is het nieuwste model uit de geliefde Clifton-serie

HOKA ONE ONE introduceert de Clifton 8. De nieuwste uitgave van de bekende Clifton-familie is een combinatie van maximale demping, loopcomfort en een lichtgewicht ontwerp.

HOKA ONE ONE blijft inzetten op het verbeteren van haar producten. Ook de Clifton-reeks – ongetwijfeld een van de populairste producten van HOKA – werd recent hernieuwd en verbeterd. De Clifton 8 heeft dezelfde eigenschappen die de vorige Cliftons populair maakten, maar heeft een betere pasvorm en lager gewicht. Volgens het Franse merk is het daarmee de beste, meest comfortabele versie tot nu toe.

Ondersteuning & snelheid

De Clifton gaf met zijn debuut in 2014 maximaal dempende footwear een nieuwe richting. Dankzij deze schoen hoefden lopers niet meer te kiezen tussen lichtgewicht performance en ondersteunende demping. Al snel groeide de Clifton uit tot een van de populairste HOKA-stijlen en stond hij bekend als dagelijks werkpaard voor zowel beginnende als gevorderde lopers – een reputatie die elke nieuwe versie verder heeft onderstreept. De nieuwe generatie, de Clifton 8, zet opnieuw sterk in op een juiste verhouding gewicht en demping. De schoen voorziet in soepele ondersteuning én is ideaal voor sprints.

Soepele loopervaring

De Clifton 8 blijft ontzettend licht, maar levert tegelijkertijd betere prestaties op het gebied van duurzaamheid en een soepele loopervaring. De opvallendste update is een gloednieuw ultralicht schuimrubber in de middenzool, dat moet zorgen voor een zachte demping en energieke respons bij elke afzet. Daarnaast is de schoen uitgerust met een nieuw ontworpen bovenwerk van mesh dat ultralicht, ademend en veerkrachtig is. De brede basis biedt voldoende stabiliteit en dankzij een ultrazachte tong en hogere lip aan de achterzijde bij de hak is dit de meeste comfortabele Clifton-versie tot nu toe.

De Clifton 8 is verkrijgbaar in loopspeciaalzaken en via hokaoneone.eu.
De adviesprijs bedraagt 140 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?