Dit is het gloednieuwe parcours van de Brugge Urban Trail!

De organisatie van de Brugge Urban Trail heeft het volledige parcours van de derde editie bekendgemaakt. De omloop, die helemaal werd vernieuwd, start en finisht op de Markt en loopt door onder andere de Stadsschouwburg.

De Brugse binnenstad is op zondag 18 oktober voor de derde keer het decor voor de Brugge Urban Trail, een uniek loopevenement over 10 km langs en door tal van belangrijke en historische gebouwen. Om de deelnemers te blijven verrassen zitten er heel wat wijzigingen in het parcours.

De start en finish liggen dit jaar opnieuw op de Markt. Van daaruit gaat het langs de volgende plekken: Hof Lanchals, Arendshof, Bisschopshuis, Begijnhof, Godshuis Meulenaere, Sint-Andreasinstituut, Vismarkt, Stadhuis, Brugse Vrije, Adornesdomein & Kantmuseum, Sint-Janshuismolen, Engels Klooster, Hotel- & Toerismeschool Spermalie, Grootseminarie Brugge, Woonzorgcentrum Engelendaele, Howest, Karmelietenklooster & Sareptha, Stadsschouwbrug en Historium.

Vooral de passage door de Stadsschouwburg belooft een van de hoogtepunten te worden. Deelnemers krijgen hier de kans om door de prachtige concertzaal te lopen. De Brugge Urban Trail is met 5.000 deelnemers net zoals de vorige twee edities ruim op voorhand uitverkocht.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?