Dina Tersago gaat Evy Gruyaert achterna

Gedaan met een lief zoeken voor boeren. In navolging van Evy Gruyaert wil Dina Tersago vanaf eind maart heel Vlaanderen aan een gezondere levensstijl helpen in 'Let's get fit'.

In Ierland is Let’s get fit een nationaal fenomeen. Het programma maakt er al jaren massa’s mensen warm voor een gezondere levensstijl. Dina Tersago maakt zich sterk dat het ook in Vlaanderen kan. Vanaf eind maart zal de ex-Miss België vijf mannen en vrouwen volgen, maar het is de bedoeling dat zoveel mogelijk Vlamingen zich bij hen aansluiten.

“Onderzoek toont aan dat zowat de helft van alle Vlamingen met overgewicht kampt”, zegt Tersago in Het Nieuwsblad. “Wij hopen via dit programma te bewijzen dat je met weinig inspanningen al een heel eind komt.”

VTM zoekt momenteel nog tien deelnemers voor het programma. Zij zullen acht weken lang in hun dagelijkse leven gevold worden. Het is de bedoeling dat de goede raad die de voedingscoach en de bewegingsexpert hen geeft, ook de tv-kijker ten goede komt.

‘We zetten een website op waar iedereen het programma van de deelnemers kan volgen”, zegt Tersago. “Maar we willen meer doen. Stel dat er een Sofie in Let’s get fit zit, dan zullen we bijvoorbeeld een oproep lanceren als: Sofie gaat morgen om 10 uur lopen in het stadspark, u kunt met haar mee doen. In het begin zal Sofie misschien alleen vergezeld worden van haar buurvrouw, maar ons opzet zal geslaagd zijn wanneer tientallen Vlamingen zich bij haar aansluiten.”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?