‘Deze activity tracker is fashion statement’

Het land van de activitytrackers telt ondertussen al heel wat inwoners. En dus moet je met iets speciaals op de proppen komen om op te vallen.

Dat heeft Misfit begrepen. De producent van veelzijdige draagbare technologie met focus op modieus design, brengt een gelimiteerde editie van de Shine 2 activity tracker op de markt: Misfit x Poketo. Poketo is een designermerk dat voor de kleurrijke print met roze en blauwe accenten zorgde, waardoor de roségouden tracker een “abstracte en speelse uitstraling” kreeg. In het persbericht waarin Misfit het nieuwe product aankondigt, spreekt het merk van een “fashion statement”.

Het belangrijkste is voor de meeste mensen toch nog altijd de inhoud. Deze tracker heeft vervangbare batterijen die 6 maanden meegaan, waardoor je hem dus nooit moet opladen. Voorts houdt hij je activiteit en slaap bij en kan hij je notificaties doorgeven (inkomende gesprekken, WhatsApp-berichten, …). Hij is ook waterbestendig tot een diepte van 50 meter, kost 99 euro en is te koop via www.misfit.com.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?