Deze 3 lezers winnen oortjes die niet in je oren moeten

In de maand april liep er op onze website een wedstrijd waarbij 3 lezers Wireless Trekz Titanium Open Ears konden winnen. En dit zijn de winnaars ...

Wat was de prijs ook alweer?

Oortjes die niet in je oren moeten, dat zijn de Wireless Trekz Titanium open ears van Aftershokz (149,95 euro). Aftershokz maakt gebruik van transducers, die met elektrische spanning een ultrasone geluidsgolf produceren. Deze trillingen worden via het kaakbeen doorgegeven aan het binnenoor, waardoor geluid het slakkenhuis bereikt zonder dat het trommelvlies wordt belast. Daardoor kunnen de oorschelp en gehoorgang onbedekt blijven en blijft omgevingsgeluid te allen tijde goed hoorbaar. De Trekz Titanium is het meest geavanceerde Aftershokz-model. De koptelefoon is zweetbestendig en beschikt over een titanium-frame voor optimale flexibiliteit en duurzaamheid. Speciale technologie gaat geluidlekkage en omgevingsruis tegen en met een volledig opgeladen batterij kunnen gebruikers minimaal zes uur muziek luisteren of telefoongesprekken voeren.

Wie heeft zo’n exemplaar gewonnen?

* Elly Cortvriendt uit Opoeteren
* Delphine Vanlerberghe uit Roeselare
* Sandra Spitaels uit Appelterre

Tof, ik heb gewonnen! Maar hoe krijg ik mijn prijs?

Check je mailbox! De redactie van running.be magazine stuurde je deze ochtend een mail om je te feliciteren en je adres te verifiëren. Laat ons even weten of de gegevens al dan niet correct zijn, zodat wij je prijs kunnen opsturen.

Dju, ik heb niet gewonnen, wat nu?

Geen paniek. Als je helemaal weg bent van de oortjes, dan kan je die natuurlijk gewoon kopen. Dat kan bijvoorbeeld via de webshop van Runners’ Lab. En uiteraard kan je ook meedoen met onze nieuwe wedstrijd, die sinds deze ochtend online staat en waarmee je een shirt van The North Face kan winnen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?