De vier nieuwe telgen van ASICS

Traditiegetrouw introduceert ASICS zijn nieuwe, neutrale runningschoenen in het najaar. Dit jaar is er een vernieuwde Nimbus, Cumulus en Stratus en de nieuwe GEL-DS Sky Speed in de Lyte categorie.

GEL-Nimbus 12


Deze zomer komt de 12de GEL-Nimbus uit en in sommige winkels is deze neutrale topper al verkrijgbaar. Deze vernieuwde versie is voorzien van een Full Guidance Line; een technologie die zorgt voor een efficiëntie en constante natuurlijke afwikkeling. Daarnaast is het damesmodel nog meer ‘Gender Specific’ geworden. Het comfort is dankzij een nieuwe positionering van de vetergaatjes nog verder verhoogd.

GEL-Cumulus 12

Door het aanpassen van de GEL-units en het plaatsen van Gender Specific Cushioning in de voorvoet is de nieuwe GEL-Cumulus 12 opnieuw een erg comfortabele, maar ook een stabiele schoen. Ook verkrijgbaar in zwart.

GEL-Stratus 4

Dankzij een nieuwe SpEVA tussenzool is de GEL-Stratus 4 een schoen die veel stabiliteit en comfort biedt. De GEL-unit in de hiel zorgt voor een goede schokabsorptie tijdens het hardlopen.

GEL-DS Sky Speed

Een volkomen nieuwe lichtgewicht trainingschoen. Deze neutrale GEL-DS Sky Speed is ondanks zijn lichte gewicht voorzien van een groot aantal ASICS technologieën zoals GEL, het Impact Guidance System en een Full Guidance Line die voor meer efficiëntie en constante natuurlijke afwikkeling zorgt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?