De ultieme tips voor een geslaagde Battle of Thor!

Zondag 4 september vindt in Genk de tweede editie van Battle of Thor plaats. De organisatie geeft nog enkele tips om optimaal voorbereid aan de start van deze obstacle run te komen. Wij delen ze integraal.
  1. MY PAGE
    Voor iedere deelnemer is er een persoonlijke deelnamepagina: My Page.
    Laat iedereen weten dat jij deelneemt
    Trots op je deelname? Terecht natuurlijk. Laat heel de wereld weten dat jij deelneemt aan Battle of Thor en deel jouw persoonlijke pagina op alle sociale media
    – Ruggensteuntje nodig? Supporters en vrienden kunnen je ook aanmoedigen op deze pagina
    Nagenieten via My Page
    – De hindernissen vlot overwonnen? Herbekijk het in de loop van volgende week in jouw persoonlijke foto’s en video’s
    – Deel je foto’s en video’s op alle sociale media.
  2. Spartacus Series Merchandising
    Zet je deelname aan Battle of Thor extra in de verf en koop ter plaatse jouw ultieme Spartacus Series accessoire! Het hele assortiment kan je HIER terugvinden en is zondag te koop in de “Spartacus Shop”!
  3. RESPECTEER DE NATUUR!
    Battle of Thor vindt plaats in (beschermd) natuurgebied. We vragen jullie (deelnemers én toeschouwers) rekening te houden met het volgende:
    • Gebruik GEEN ZEEPPRODUCTEN in de men/womenwash!
    • Blijf op de aangeduide paden en wijk niet af van het parcours.
    • Laat je fiets achter aan de ingang van de eventsite. Het is immers ten strengste VERBODEN om o.a. de mijnterril op te fietsen.
    • Deponeer je afval in de voorziene vuilnisbakken. Na de bevoorrading is er telkens een “recyclezone” voorzien waar je je bekertje kan deponeren. Te ver voorbij de recyclezone? Hou je bekertje dan bij tot aan de finish en draag zo bij tot een afvalvrij parcours!
  4. Kom op tijd en bekijk zeker de bereikbaarheidsinfo!
    Vermijd wachtrijen en kom op tijd naar Genk! Om extra verkeershinder te vermijden, dringen we er op aan om rekening te houden met onze bereikbaarheidsinfo, die je HIER terugvindt!
  5. Haal je startnummer af op basis van je bevestigingsmail en/of je identiteitskaart.
    Breng je persoonlijke bevestigingsmail mee om je startnummer te kunnen afhalen. Mail vergeten of niet ontvangen? Dan vragen we je om je identiteitskaart voor te leggen. Je startnummer en startuur kan je HIER terugvinden. Ingeschreven via een groep? Volg dan de instructies van je groepsverantwoordelijke, enkel hij/zij kreeg een bevestigingsmail. Je kan je inschrijving dan immers niet individueel afhalen.
  6. Wil je het startnummer van iemand anders overnemen of van afstand wisselen?
    Dat kan! Meld dit echter zeker aan de organisatie! Hoe je dit precies moet doen vind je HIER terug.
  7. Doe je polsbandje aan en ga in de juiste startbox staan.
    Enkel met het polsbandje met je startnummer om je pols zal je worden toegelaten in jouw startbox. De deelnemers worden opgedeeld op basis van hun startnummer. Het verloop van de startprocedure lees je HIER.
  8. Bevestig je chip aan je enkel.
    De tijdsopname gebeurt d.m.v. een elektronische chip. Deze zit verwerkt in de enkelband die je ROND JE ENKEL moet vastmaken aan de BUITENKANT VAN JE SOK. Deze chip moet nadien niet worden gerecupereerd.
    Bandje
  9. Haal je unieke Battle of Thor T-shirt af.
    Gooi je deelnemersenveloppe niet zomaar weg, maar kom met de stempel op deze enveloppe jouw Battle of Thor T-shirt afhalen aan de T-shirtstand.
  10. Maak gebruik van de bewaarplaats voor sporttassen.
    Vanaf 10u00 kan je je sporttas afgeven aan de bewaarplaats sporttassen vlak bij de finish. Je kan je zak afgeven in één van de kleurvakken naar keuze aan de ene kant van de tent en haalt deze achteraf af in hetzelfde kleurvak aan de andere kant van de tent. Losse kledingstukken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.
  11. Volg de roze Running.be-pijlen!
    PijlenHet parcours is niet overal afgebakend, maar zal hier en daar enkel aangeduid zijn met roze Running.be-pijlen die je moet volgen. Kijk dus uit naar deze pijlen om niet verloren te lopen!
  12. Ongeval of kwetsuur onderweg?
    Aan elke hindernis staan medewerkers van de organisatie. Ze zijn te herkennen aan hun blauwe CREW-T-shirt. Heb je je onderweg gekwetst of heb je een ongeval zien gebeuren, verwittig dan één van onze medewerkers, zodat zij het nodige kunnen doen.
  13. Hoogtevrees? Gebruik de chicken lane!
    Verlammende hoogtevrees? Geen nood, gebruik de chicken lane! Bij een aantal hindernissen wordt er een alternatieve route voorzien zodat de deelnemers, die de hindernissen om één of andere reden niet kunnen afleggen, toch verder kunnen.
  14. Wat draagt een echte Spartacus?
    Dit is wat wij zouden aantrekken: een oude aansluitende loopbroek, een loopshirt en stevige (oude) loopschoenen. Handschoenen zijn ter bescherming zeker geen overbodige luxe. Maar een opvallende ludieke outfit kan en mag natuurlijk ook altijd!
    Belangrijk: Waarschijnlijk vallen er enkele buien, vergeet dus je regenjasje niet. Jullie zijn met veel en er is geen mogelijkheid voor iedereen om te schuilen.
  15. Een echte Spartacus wast zich niet of toch?
    Na de aankomst, nat en vuil? Douches zijn er niet, maar je kan je (ZONDER ZEEP!) met koud water afspoelen aan de gemeenschappelijke “men/women-wash” aan de ingang van de eventsite. Of trek gewoon snel wat droge en warme kleren aan en kom nagenieten aan de finish met een hapje en een drankje.

VEEL SUCCES!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?