De nieuwe Brooks Levitate 5 met DNA AMP-demping biedt maximale energieteruggave

De Energize-schoen komt in twee pasvormen: de normale pasvorm en de gloednieuwe StealthFit-pasvorm. Beide pasvormen zijn verkrijgbaar in zowel neutrale als ondersteunende variant, met GuideRails.

Brooks introduceert de Levitate 5: een ‘luxeschoen’ die werkt als een cafeïneshot voor elke loopsessie. De Levitate 5 is erg veerkrachtig, flexibel en gemaakt voor een snelle afwikkeling. De Brooks Levitate 5 heeft DNA AMP-demping voor een maximale energieteruggave, elke keer dat je voet de grond raakt.

Veerkrachtig en gemaakt voor een snelle afwikkeling

Met de Levitate 5 ervaar je de hoogste energieteruggave van Brooks waardoor je het maximale uit iedere loopsessie kan halen. De DNA AMP-technologie versterkt de energieteruggave doordat het de impact van elke pas absorbeert en zo de energie direct aan jou kan teruggegeven. Doordat de voet bij elke pas van de grond veert, krijgt je run een extra boost. De zool van de Levitate 5 heeft een puntvormig profiel, wat zorgt voor een snelle voetafwikkeling. Zo wordt het veerkrachtige gevoel nog meer versterkt.

Voor iedere loper een perfecte Levitate

Brooks gaat door met de herindeling van zijn schoenen, waardoor het eenvoudiger wordt om je perfecte schoen te vinden. Het Amerikaanse bedrijf zal minder verschillende namen in de line-up hebben, maar meer opties per schoen aanbieden om aan de wensen van verschillende type lopers te voldoen.

De Levitate 5 is verkrijgbaar in twee verschillende pasvormopties, beide verkrijgbaar in een neutrale en ondersteunende variant. Elke optie heeft zijn eigen unieke eigenschappen:

1. Levitate 5: maximale energieteruggave

Dit model heeft de klassieke pasvorm die de voet comfortabel omsluit. Een nieuw ontworpen, circulair materiaal in het breisel van het bovenwerk zorgt voor ademend vermogen en een flexibelere pasvorm die zich aanpast aan de voet.

2. Levitate GTS 5: maximale energieteruggave, mét ondersteuning

Dit model heeft dezelfde kenmerken als de Levitate 5, maar komt met GuideRails, die je voet extra ondersteunen. Zo kan je je natuurlijke pas behouden. Deze technologie volgt je lichaams natuurlijke beweging en houdt overmatige bewegingen in toom. 

3. Levitate 5 StealthFit: maximale energieteruggave, compressiepasvorm

StealthFit is het nieuwe Fit Knit-bovenwerk van Brooks. Het werd ontworpen om je voet nauw te omsluiten en zich aan te passen aan de manier waarop je beweegt. De geïntegreerde tong zorgt voor een gestroomlijnde pasvorm. Deze uitvoering zorgt voor stretch en compressie en is speciaal voor lopers die een gestroomlijnde, slanke pasvorm willen die de voet mooi omsluit.

4. Levitate GTS 5 StealthFit: maximale energieteruggave, mét ondersteuning, compressiepasvorm

Veerkrachtig en ondersteunend met een slanke, omsluitende pasvorm. Voor deze uitvoering bracht Brooks verschillende technologieën samen: de DNA AMP-technologie, het Fit Knit StealthFit-bovenwerk en het GuideRails®-ondersteuningssysteem. Dit model is gemaakt voor lopers die van de elastische compressiepasvorm houden en graag het veilige ondersteunende gevoel willen ervaren.

De Levitate 5 is vanaf 18 augustus 2021 verkrijgbaar op www.brooksrunning.be en in geselecteerde winkels voor een adviesprijs van 170 euro.

Null

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?