De Mol-kandidaat verraadde geheime relatie bijna door onschuldig loopje

Bertrand Vanderbeken viel maandag af in het populaire tv-programma De Mol. Daarover hoeft hij dus niets te verbergen. Iets anders hield hij wel 3 jaar lang geheim. Al werd hij bijna ontmaskerd tijdens een onschuldig loopje.

In Het Nieuwsblad doet Bertrand Vanderbeken het verhaal van het begin van zijn relatie met Stéphanie Somville. Drie jaar lang zorgden de twee ervoor dat hun collega’s niet wisten dat ze een koppel waren. Beiden werkten op de marketingafdeling van Delhaize, maar ze wisten niet zeker of relaties op het werk al dan niet toegelaten waren. Ze namen het zekere voor het onzekere en besloten dat geen enkele collega op de hoogte mocht zijn van hun relatie. Kerstinkopen deden ze daarom bijvoorbeeld in Frankrijk.

De relatie geheimhouden lukte vrij goed, al gooide een looptochtje toch bijna roet in het eten. “We gingen samen joggen in het Terkamerenbos. Dat is heel groot, dus wat was de kans dat iemand van het werk ons daar zou zien?” Maar … je raadt het al: dat gebeurde toch. “Ik zei toen tegen die collega dat ik trainde voor de 10 kilometer van Ukkel en dat ik met Stéphanie het parcours aan het verkennen was. Het toppunt was dat die collega diezelfde wedstrijd ook ging lopen.” En kwestie van niet door de mand te vallen, schreef Bertrand zich ook nog snel in voor de race in Ukkel. Hoewel hij zich niet bijster goed voorbereid had, klokte hij er af na 52 minuten.

Uiteindelijk maakten Stéphanie en Bertrand hun relatie zelf bekend en hoefden ze na drie jaar niets meer ‘in het geniep’ te doen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?