De ideale man? Die loopt én doet het huishouden tegelijkertijd!

Beau Miles liep een marathon op 24 uur tijd én intussen vinkte hij een hele to do lijst af. Hij maakte er een documentaire over!

De Britse loper, timmerman en filmmaker Beau Miles bedacht vorig jaar een leuke uitdaging voor zichzelf: op 24 uur tijd een marathon lopen. Op zich is dat niet zo spectaculair, ware het niet dat hij intussen ook allerlei huishoudelijke taakjes wilde afwerken in zijn huis en in de buurt. De afstand rond zijn boerderij bedraagt ongeveer 1 mijl. dus om een volledige marathon te lopen (26,2 mijl) moest hij 3 rondjes lopen tijdens het eerste uur van zijn missie en dan telkens eentje in de daaropvolgende 23 uur. In de tijd dat hij niet aan het lopen was, wilde hij allerlei taakjes afvinken zoals houthakken, schilderen, tuinieren, afval verzamelen en koken. Een sportieve man die meehelpt in het huishouden: de droom van elke vrouw!

Miles maakte een mooie documentaire over zijn uitdaging: ‘A Mile an Hour’. Zeker het bekijken waard! Misschien kan het sommigen onder jullie wel inspireren…

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?