De Cloudstratus: een nieuwe definitie voor moeiteloos lopen

On lanceert de tweede generatie van de Cloudstratus, die het hoogste dempingsniveau van alle modellen van On biedt, voor een moeiteloze loopervaring.

Zwitserse loopmerk On staat bekend om zijn kenmerkende dempingssysteem voor de buitenzool, CloudTec® genaamd. In hun prestatiemodel Cloudstratus verdubbelt On de technologie door twee lagen van synchroon werkende Cloud-elementen te gebruiken.

Toen de Cloudstratus in de zomer van 2019 voor het eerst werd gelanceerd, werd het al snel de favoriete schoen onder de langeafstandslopers. Nu, in de tweede versie van de schoen, heeft de Cloudstratus een volledig nieuw ontworpen zool, die het hoogste niveau van demping biedt. Met het oog op een betere energieteruggave en bescherming op de weg heeft On zijn prestatiebewezen Helion-superfoam aan de tussenzool toegevoegd, in combinatie met de Speedboard® zorgt deze superfoam voor een optimale  afzet. De Cloudstratus is geschikt voor alle afstanden op de weg, van 5 km tot marathons.

Om in te spelen op het zwellen van de voet tijdens lange afstanden, heeft On de voorvoet iets breder ontworpen, zodat de tenen meer bewegingsruimte krijgen. De vetersluiting met sterren houdt de voet mooi op zijn plaats en een verhoogde hielgreep zorgt voor een nauwsluitende en comfortabele pasvorm.

De adviesprijs van de Cloudstratus bedraagt 179,95 euro en is verkrijgbaar online en bij geselecteerde loopspeciaalzaken.

Null

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?