De 100 leukste lopen van de Lage Landen

Steeds meer mensen beleven plezier aan lopen. Voor de makers van het boekje 'De 100 leukste lopen van Nederland en België' reden genoeg om een tweede editie uit te brengen.

Lopers blijken ook steeds meer warm te lopen voor evenementen. Heel wat organisaties zijn jaarlijks in een mum van tijd volgeboekt. In de tweede uitgave van ‘De 100 leukste lopen van Nederland en België’ zijn weer 100 inspirerende loopevenementen opgenomen. Het is een selectie uit een vele malen groter aanbod, van grote stadsmarathons tot kleinschalige lopen in de regio.

De evenementen zijn chronologisch geordend en bestrijken de periode september 2011 tot en met augustus 2012. Als extra’s zijn er tips voor een jaar lang loopplezier, een bijlage met de mooiste ladies runs en – nieuw – een lijst met 100 ‘runners-up’. Al even mooie evenementen die ook garant staan voor een dag gezond bewegen. Met uitnodigend beeldmateriaal en vernieuwde informatie bij de evenementen kan elke hardloper weer een jaar lang loopplezier tegemoet.

Je kan het boekje voor 5,45 euro online bestellen op Keep-on-Running.nl via paul@loft238.nl. ‘De 100 leukste lopen van Nederland en België, 2011-2012’ is ook verkrijgbaar in de boekhandels en bij geselecteerde loopspeciaalzaken.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?