Dag-editie Race Against Nature zwaarder, maar ook plezanter dan ooit!

Zaterdag was het nog in het donker te doen, maar ook zondag konden een pak waaghalzen hun Race Against Nature afwerken. Aan De Vijvers in Averbode doken 4250 deelnemers door de modder en over de gloednieuwe 'Mega Swing'.

De eerste night-editie was uitverkocht en bracht een unieke sfeer met zich mee. Die sfeer werd zondag gewoon doorgetrokken. Het gloednieuwe parcours van 10 km met gemiddeld om de 285 meter een obstakel werd gesmaakt, ondanks de hoge lastigheidsgraad. Bovendien werd het parcours gefinetuned na de night-editie voor een extra vlotte dag-Race.

Het merendeel van de deelnemers ging gretig op de ‘Mega Swing’. Er was een chicken lane, maar toch koos bijna iedereen voor de korte wachtrij om spectaculair door de lucht te kunnen duikelen. Samen met de ‘Tobogaaan!’ in het slot is de nieuwe attractie uitgegroeid tot een ’talking point’ tijdens de terugrit.

Het weer werkte zondag beter mee dan zaterdag en dat had ook gevolgen voor de niet-deelnemers naast het parcours. Zij konden met gezond leedvermaak en onder degelijke omstandigheden naar de waaghalzen op de 35 obstakels kijken.

De KBC Spartacus Series heeft er met Race Against Nature dus een nieuw topweekend opzitten, maar de Series is nog niet te einde. Voor zowel de Spartacus Run op 23 oktober in Parc d’Enghien als voor de spectaculaire finale Neptunus Run op 13 november in Nieuwpoort kan je nog inschrijven!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?