Daar is de Saucony Guide 7 … eindelijk!

De ontwikkeling heeft een half jaar langer dan gepland in beslag genomen, maar Saucony heeft de Guide 7 dan toch gelanceerd. Verwacht je aan een explosie aan kleur, comfort en flexibiliteit!

Een extra sample ronde en een verlengde ontwikkelingsperiode van zes maanden maakten van de creatie van de Guide 7 het langstlopende proces in de geschiedenis van Saucony. Maar het resultaat mag dan ook gezien worden. De schoen heeft een opvallend trendy uitstraling en combineert lichtgewicht met comfort, stabiliteit en flexibiliteit.

De PowerGrid zorgt voor directe, reactieve demping onder de hele voet. De Flex Grooves in de zool laten de schoen met de voet meebewegen, voor een soepele afrol en comfort. Het nieuwe voorvoetontwerp met extra flair geeft je meer support tijdens de laatste fase van de afwikkeling. En de nieuw ontworpen mediale zijde ten slotte biedt de midvoet meer steun en flexibiliteit.

De Guide 7 kost 130 euro. Voor de mannen is hij verkrijgbaar in de kleurencombinaties blauw-gifgroen-oranje (foto linksboven) en wit-rood-citroenkleur (foto linksonder) en voor de vrouwen in zilver-koraalpaars (foto rechtsboven) en blauw-roze (foto rechtsonder).

De Saucony Guide 7 wordt momenteel getest door onze redactie. Lees de uitgebreide review binnenkort in de schoenenspecial van het maartnummer!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?