Crossfitten? Kies dan het juiste schoeisel

Soms maken we een zijsprongetje. Naar het crossfit, bijvoorbeeld. Die discipline kan ons helpen om betere lopers te worden. Maar bereid je wel goed voor. Ook wat betreft het materiaal.

Trouwe lezers van running.be weten dat onze vrouw nog niet zo heel lang geleden ging crossfitten. Haar volledige relaas kan je hier lezen. Als je wil bekijken hoe zo’n sessie in z’n werk gaat, kan je hier terecht voor een leuke fotospecial.

Voor zo’n crossfitsessie doe je er goed aan om je outfit een beetje aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan andere schoenen. Reebok lanceerde onlangs zijn allernieuwste crossfitmodel: de CrossFit Nano 6.0. De zolen van die schoen zijn niet alleen erg performant, ze garanderen ook een goede, natuurlijke en anatomische houding en een stevige grip.

Aangezien de kracht van bij de grond begint, ondersteunt de CrossFit Nano 6.0 de bewegingen van de voet onder een zware belasting. De schoen biedt bovendien een betere natuurlijke grip en een betere houding dankzij de hielversterking en het uitgekiende voetbed. De nieuwe Kevlar®-stretch is bovendien heel erg duurzaam.

De Reebok CrossFit Nano 6.0 is te koop op Reebok.com en de officiële CrossFit-site: store.crossfit.com. Kostprijs: 129 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?