Craft nu ook voor voeten

De Zweedse sportkledingspecialist Craft lanceert deze zomer een uitgebreide collectie sportspecifieke sokken. Zowel voor lopers als fietsers komen er sokken in drie temperatuurcategorieën.

De sokken zijn er in Cool, Zero en Warm uitvoering. (foto craft)
Met gebruikmaking van hightech materialen, anatomisch gevormde mesh panden en drukpunten biedt Craft verschillende sportspecifieke sokken aan die aansluiten op de eisen die bijvoorbeeld lopers, fietsers en langlaufers er aan stellen. Om het comfort optimaal te maken, komen de sokken er in drie temperatuurvarianten: zo kun je voor iedere weersomstandigheid de beste sok kiezen.

Naar analogie van de bekende Craft ondershirts, komen de sokken er in Cool, Zero en Warm uitvoering. De Cool sokken zijn van zacht en dun polyamide waarin luchtkanaaltjes geweven zijn. De Zero sokken zijn bedoeld voor gemiddelde temperaturen, terwijl de Warm versie dienst doet bij koude omstandigheden.

In alle sokken is heel wat technologie toegepast. Verstevigde voorvoeten zorgen voor duurzaamheid, elastische ribben rond de hakken houden de sokken op hun plaats. Om schokken beter op te vangen zijn er kussentjes aangebracht op de plaatsen waar nodig. Bij loopsokken meer dan bij fietssokken natuurlijk.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?