Compleet vernieuwde runningBE brengt je volop in BEweging

runningBE magazine kreeg een grondige restyling: het telt meer pagina's, heeft een compacter formaat én zit in een volledig nieuw jasje. Ook inhoudelijk vind je er meer informatie en inspiratie in terug. Zowel voor de beginnende als ervaren loper, als voor iedereen die fysiek en mentaal fit wil zijn. Ontdek het magazine hier!

runningBE brengt je graag volop gezond in BEweging. Met de vernieuwde runningBE krijg je iedere twee maanden een flinke dosis inspiratie: van trainingstips, materiaaladvies en loopevents tot gezondheidsartikels over voeding en mentaal welzijn.

BEWEGINGSTRENDS

Gezondheid is vandaag belangrijker dan ooit. En dat beseffen we maar al te goed. Ook Michèle Cuvelier, de vertrouwde ochtendstem van Studio Brussel, trekt sinds een dik jaar regelmatig haar loopschoenen aan en kiest bewust voor een gezondere levensstijl. Ook sinds de lockdown: de boom in wandelen en sporten in de natuur. Twee trends die we in dit nummer belichten met onder meer een vooruitblik op leuke wandelchallenges en de mooie Nature Trail Series. Zij die hun trainingskilometers in de natuur binnenkort willen verzilveren op een trailevent, krijgen heuveltrainingstips en specifieke trainingsschema’s voor de Keytrade Bank Crêtes de Spa, een groene klassieker die eind juni weer op de kalender staat.

Naast bewegen in de natuur, zagen we ook het middagloopje aan populariteit winnen. Door het thuiswerken veranderde onze dag- en weekindeling sterk, maar voor je trainingen is dat misschien zo slecht nog niet. Je leest over het nut en een slimme aanpak van een middagtraining in het meinummer.

EN VERDER: doeltreffende oefeningen om je winter- en coronakilo’s kwijt te spelen, de basis voor gezonde boodschappen en een evenwichtig voedingspatroon, 5 ultieme tips om weer in wedstrijdvorm te geraken, een uitgebreide reportage over de bergexpedities van Sofie Lenaerts en mentaal inzicht over het belang van falen om succesvol te zijn.

Ontdek hier de volledige inhoud van het meinummer. runningBE mei is vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt, dagbladhandels en Standaard Boekhandel. Bestel het hier online in onze webshop of lees het digitaal via Blendle.

Wil je runningBE tweemaandelijks in je brievenbus ontvangen? Neem dan nu een abonnement op runningBE magazine en krijg het nieuwe runningBE loopshirt cadeau! 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?