Climbing for Life trekt naar de Vogezen

Van 27 tot 29 augustus strijkt de Climbing for Life-karavaan neer in de Vogezen. Ook lopers zijn weer van harte welkom om deze prachtige streek te verkennen. De inschrijvingen zijn nu open!

Op amper vijf uur van Brussel ontdek je een van de mooiste, groene fiets- en loopstreken bij uitstek. Met Haute Saône en Belfort als uitvalsbasis zijn La Planche des Belles Filles en Ballon d’Alsace de te bedwingen cols van Climbing for Life 2015.

Op vrijdag 28 augustus staat er voor de lopers een pittige trail run van ongeveer 15 km op en rond de prachtige Citadel van Belfort op het menu. Op zaterdag 29 augustus maken de lopers de ultieme Vogezenverbinding tussen de Ballon d’Alsace en La Planche des Belles Filles. 12 km lang halen zij hun hart op door de prachtige bossen om vervolgens de laatste 5 km de fietsers te vervoegen op La Planche des Belles Filles.

Climbing for Life wordt afgesloten met een gezellige pasta party in Champagney en een spetterende after bike & run party aan de voet van de Citadel van Belfort. Bovendien zweet je niet voor niets; Climbing for Life bindt de strijd aan tegen astma en mucoviscidose.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?