CittA Antwerp Urban Trail® volzet, inschrijven voor Gent Urban Trail® wel nog mogelijk

De NN Urban Trail®-series zijn hot in ons land. Dat is de voorbije maand nogmaals bewezen. Alle 10.000 startnummers voor de CittA Antwerp Urban Trail® zijn aan de man gebracht.

Inschrijven voor de wedstrijd in Antwerpen is dus niet meer mogelijk, maar je kan de lopers op 6 maart natuurlijk nog altijd komen aanmoedigen. Het parcours van de vierde CittA Antwerp Urban Trail® loopt onder meer door het Sportpaleis en het stadhuis.

Wie toch liever zelf door een mooie stad loopt, kan zich nog altijd inschrijven voor de Gent Urban Trail®. Die wedstrijd in de Arteveldestad is dit jaar aan zijn tweede editie toe en vindt plaats op zondag 20 maart. De lopers zullen onder meer passeren aan de stedelijke bibliotheek aan het zuid en het historische Huis van Alijn. De deelnemers aan de NN Urban Trail® Series 2016 zullen hoe dan ook goed voorbereid aan de start staan. NN is immers meer dan een gewone titelsponsor en wil actief bijdragen aan een gezonde levensstijl. Ook wie zich inschrijft voor deze Gent Urban Trail® krijgt – net als voor alle andere evenementen uit de NN Urban Trail® Series – een gratis en gepersonaliseerd Energy Lab-trainingsschema van 8 tot 12 weken.

Nieuwe locatie

“De NN Urban Trail®-series zijn een groot succes en werden op relatief korte tijd een begrip bij de recreatieve lopers. De wedstrijden winnen nog steeds aan populariteit en het aantal deelnemers blijft stijgen”, aldus Greg Broekmans van organisator Golazo sports. “Daarom maken we weldra nog een extra locatie van een Urban Trail® bekend. De datum kunnen we alvast verklappen: Pinkstermaandag 16 mei.”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?