Cadeautje voor lopende dames op vrouwendag

8 maart is Internationale Vrouwendag. Naar aanleiding daarvan hebben we voor onze vrouwelijke lezers een kleine attentie.

Vorig jaar maakten we dit foto-overzicht van lopende dames die door onze fotografen op diverse wedstrijden gespot werden. Omdat onze vrouwelijke lezers het duidelijk apprecieerden dat we hen op hun dag in de schijnwerpers plaatsten, doken onze redacteurs de voorbije dagen opnieuw in de database van het voorbije jaar. Ze kwamen uit het archief met 100 mooie, leuke en opvallende foto’s van lopende vrouwen die we samenbrachten in deze fotospecial. We hadden andermaal fotoreeks van meer dan 10.000 afbeeldingen kunnen maken, maar aangezien onze IT’er dan zou protesteren omdat de server overbelast geraakt, hielden we het bij 100.

Maar er is meer. Vorig jaar kregen we in onze mailbox ook enkele berichten in de trant van: “We appreciëren het enorm dat jullie de vrouwen op deze dag in de schijnwerpers zetten, maar vrouwen vinden het allicht ook leuk om een fotospecial met mannen te zien.” Een opmerking waarmee we rekening hielden. Onze mensen maakten met plezier overuren en selecteerden ook 100 leuke foto’s van lopende mannen, die je in deze fotoreeks kan bekijken.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?