Burgemeester en organisatie kijken uit naar bijzondere eerste editie Port of Antwerp Night Marathon

Op 12 september staat de gloednieuwe Port of Antwerp Night Marathon gepland. Stad Antwerpen en de organisatie brengen alles in gereedheid voor de allereerste editie!
Goed nieuws voor zij die de vernieuwde Antwerpse marathon willen lopen: met de nodige aanpassingen en door continu in te spelen op de actualiteit, kan het evement op een veilige manier doorgaan. De aflossingsmarathon wordt met een jaartje uitgesteld en de focus ligt zo volledig op de hele en halve marathon. Ook de startprocedure wordt aangepakt in functie van de social distancing maatregelen. 
‘Extra motivatie’
Burgemeester Bart De Wever is alvast enthousiast: ‘Ik kijk er enorm naar uit om de eerste editie van deze unieke marathon samen met jullie te lopen in mijn eigen stad. Na de zware crisis van de afgelopen maanden zal onze marathon een bijzonder karakter hebben: voor velen het eerste grote sportevent waaraan ze terug kunnen deelnemen. Ik hoop dat dit een extra motivatie is voor iedereen om te blijven bewegen, ieder op zijn of haar niveau. Tijdens de Antwerpse marathon gaan veiligheid en gezondheid uiteraard hand in hand. Zo maken we er een echt sportfeest van voor ons allemaal.’
Nog niet ingeschreven? Dat kan nu via de website van de Port of Antwerp Night Marathon. Als deelnemer vind je er bovendien alle info over de maatregelen en lees je op zeer regelmatige basis updates over de laatste ontwikkelingen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?