Brugge Urban Trail volzet!

Net als vorig jaar zijn alle borstnummers van de Brugge Urban Trail de deur uit. 5.000 lopers zullen op 19 oktober de West-Vlaamse hoofdstad op een andere manier ontdekken.

“De monumenten en historische gebouwen van onze binnenstad inspireren jaarlijks honderdduizenden mensen tot een bezoek. Naast de rijke geschiedenis is Brugge ook een moderne stad waar volop wordt geleefd. Achter de druk gefotografeerde gevels zijn dagelijks mensen in de weer. De Brugge Urban Trail gunt deelnemers al sportend een blik op onze toeristische trekpleisters en achter de gevels van diverse Brugse gebouwen”, zeggen Brugs burgemeester Renaat Landuyt en schepen voor Sport Annick Lambrecht.

Wie nog niet ingeschreven was voor de Brugge Urban Trail heeft met de Gazet van Antwerpen Urban Trail Mechelen op 6 december nog een uitstekend alternatief. Ook hier best niet te lang wachten met inschrijven, want voor deze nocturne zijn momenteel al meer dan de helft van de startplaatsen verkocht. Ook voor de manches van de DH Urban Trail Series, in Bergen op 12 oktober en in Namen op 2 november, is inschrijven nog mogelijk.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?