Brooks pakt uit met drie nieuwe schoenmodellen

Brooks lanceert drie nieuwe modellen in de Energize-schoenenlijn. Maak kennis met Levitate 2, Bedlam en Ricochet.

De drie nieuwe modellen in de Energize-lijn – Levitate 2, Bedlam en Ricochet – zijn allemaal uitgerust met de door Brooks ontwikkelde DNA AMP middenzooltechnologie, die in het najaar van 2017 voor het eerst geintroduceerd werd. DNA AMP absorbeert de impact van iedere stap en de Levitate 2 biedt volgens Brooks zelfs de hoogste energieteruggave ten opzichte van andere marktleiders op het gebied van technische loopschoenen.

DNA AMP is een polyurethaan (PU)-gebaseerd dempingssysteem dat strategisch ontworpen is om een ongekende energieteruggave te bieden. De basis van DNA AMP is een PU foam dat van nature uitzet, waarbij energie teruggegeven wordt zodra er kracht wordt toegepast. Om de ervaring te versterken, heeft Brooks het foam omhuld met een sleeve van thermoplastisch polyurethaan (TPU) die horizontale expansie tegengaat om zo de energie direct terug te geven aan de loper. Het resultaat is een samenstelling die uitzonderlijke energieteruggave biedt.

Levitate 2 – Maximale Energie Teruggave (foto linksonder)

De nieuwe Levitate 2 geeft meer energie terug bij iedere pas zodat lopers het gevoel hebben dat ze verder en sneller kunnen lopen. Gecombineerd met een buitenzool die zorgt voor een snelle afwikkeling en het nieuwe soepele fit knit-bovenwerk, geeft Levitate 2 maximale energie terug bij iedere pas.

Bedlam – Maximale Energie (foto boven)

In één innovatieve schoen combineert Bedlam maximale energieteruggave met holistische ondersteuning. DNA AMP-technologie biedt energieteruggave,terwijl de GuideRails-technologie zorgt voor ondersteuning door het lichaam in het natuurlijke bewegingspad te leiden.

Ricochet – Groots in energie, licht in gewicht

Boordevol technologie in een extreem lichtgewicht frame: Ricochet geeft je run een injectie door middel van energieteruggave bij iedere pas. Ricochet combineert DNA AMP met BioMoGO middelzooltechnologie en biedt zo een lichtgewicht en directe run.

Wat kosten deze schoenen?

* Levitate 2: 170 euro
* Bedlam: 180 euro
* Ricochet: 140 euro

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.