Brooks en ASICS vallen in de prijzen

Runner's World magazine heeft de Brooks Ghost 3 beloond met de International Editor's Choice Award voor beste loopschoen van 2010. De ASICS Gel-Nimbus 12 werd verkozen tot beste update van 2010.

De Brooks Ghost 3, een neutrale schoen, werd geprezen om zijn superieure demping en goede stabiliteit. Brooks schoenen staan bekend om hun geweldige pasvorm. Opvallend aan de Ghost 3 zijn de zogenaamde strategisch geplaatste flex grooves, waardoor de schoen niet alleen heel stabiel is, maar ook flexibel en dynamisch.

De ASICS Gel-Nimbus 12 scoorde dan weer goede punten met het maximum aan comfort en stabiliteit voor zowel neutrale als onderpronerende hardlopers. Het lage gewicht van de schoen, het nieuwe Discrete Eyelet System en het Personal Heel Fit zorgen samen voor een uitstekende pasvorm. De Gender Specific technologies zijn verder geperfectioneerd. Dankzij het IGS en de Guidance Line is de afwikkeling efficiënt en constant, wat de kans op blessures vermindert.

INTERNATIONAL SHOE SUMMIT

Voor de zesde keer organiseerde Runner’s World rondom de verkiezing ook de International Shoe Summit, waarop alle topmodellen voor 2011 van de grote schoenenfabrikanten in de wereld de revue passeerden.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?