Brooks brengt Ghost 12 uit: ‘Heeft alles wat een neutrale loper zoekt’

Bij de start van de zomer brengt Brooks een nieuwe versie van de Ghost uit. Het is ondertussen al de twaalfde editie van dit vertrouwde model. Wat mag je verwachten?

De Ghost wil nog altijd een garantie op een soepele looppas zijn. Deze twaalfde editie is lichter en slanker dan zijn voorgangers, en het nieuw ontworpen mesh en de 3D Fit Print-stof werken samen om tot een evenwichtige combinatie van stretch en structuur te komen. Dat vertaalt zich in een bijna naadloos aanvoelende bovenkant.

Werken ook samen: BioMoGo DNA en DNA Loft. Zij moeten voor de juiste zachtheid onder je voet zorgen, zonder in te boeten aan duurzaamheid en responsiviteit. Brooks maakt zich sterk dat elke landing soepel zal verlopen dankzij het Segmented Crash Pad, een geïntegreerd systeem van schokdempers.

De schoen is nu verkrijgbaar en kost 170 euro. In een persbericht besluit Brooks: “Of je een trouwe Ghost-gebruiker bent of niet: dit model heeft alles wat een neutrale loper zoekt in een schoen. Ze zijn zo zacht en licht dat het er niet toe doet welk persoonlijk record je wil verbeteren: de Ghost 12 maakt het gemakkelijker voor je.”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?