Bolt geeft sprintles aan Agüero

In aanloop naar de derby tussen Manchester United en Manchester City heeft Usain Bolt City-spits Sergio Agüero sprintles gegeven. Bolt bleek echter bijbedoelingen te hebben, bekijk het filmpje!

Agüero werd door Bolt aanzien als de gevaarlijkste speler van City, dus besloot de Jamaicaanse United-fan te doen alsof hij Sergio kon helpen om hem nog sneller te maken. Al naar gelang de trainingsessie voortduurde werd het duidelijk dat de Jamaicaan bijbedoelingen had. In plaats van het verbeteren van de sprinttechnieken van de aanvaller, leek het er steeds meer op dat Bolt bezig was om Agüero uit te putten en zo de Manchester derby te beïnvloeden in het voordeel van zijn favoriete team.

Na de training reageerde Agüero als volgt: “Usain was verschrikkelijk slecht in het begin, maar na een tijdje besefte ik dat hij mij probeerde uit te putten. Op het moment dat hij zijn best ging doen, liet hij pas zien dat hij echt wel kan voetballen. Hij is niet goed genoeg om met City mee te spelen, maar ik denk dat hij een aardige kans heeft om in het team van United te komen.”

Usain Bolt geeft toe: “Sergio bezorgde United de afgelopen jaren nog al wat problemen, dus daarom besloot ik met hem af te spreken en te proberen om hem moe te maken voor de wedstrijd van zondag. Maar het blijkt dat hij behoorlijk fit is. Ik moet toegeven dat ik onder de indruk was van zijn kwaliteiten, United moet er alles aan doen om hem in toom houden.”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?