Blijf op de hoogte met de Polar RC3

Polar heeft zijn RC3 GPS een update gegeven. Vanaf nu kunnen gebruikers tijdens en na afloop van hun training ook hoogte-informatie op het toestel zelf bekijken.

De Polar RC3 GPS werd gelanceerd in de zomer van 2012. Hij geeft sporters en fitnessers een compleet trainingssysteem met ingebouwde GPS-technologie. De vraag naar hoogtemeting was er echter al sinds de lancering. Vanaf nu kunnen gebruikers dus tijdens en na afloop van hun training de hoogte-informatie op het toestel zelf én via de gratis online trainingstool van Polar bekijken.

“De Polar RC3 GPS kon reeds rekenen op een overweldigend enthousiasme in de markt”, zegt Marco Suvilaakso, Group Product Director bij Polar. “Hoogtemeting is een succesvolle aanvulling op de geïntegreerde GPS met Smart Coaching. Polar helpt sporters om hun trainingsdoelen te bereiken. De Polar RC3 GPS ondersteunt nu nog beter sport en fitnessbeoefenaars die hun fitheid willen verbeteren of betere prestaties willen neerzetten.”

De Polar RC3 GPS met hoogtemeting zal beschikbaar zijn in twee kleuren. In de loop van maart ligt de zwarte versie in de winkel. Vanaf april wordt de Polar RC3 GPS ook in een Red/Orange uitvoering aangeboden. Beide versies zijn beschikbaar vanaf 229,90 euro. Dat is dezelfde prijs als de in 2012 gelanceerde versie.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?