BK 24 uur op 17 oktober

Het Belgisch Kampioenschap 24 uur gaat dit jaar van start op 17 oktober in het Terdelt-stadion in Schaarbeek. Een dag later worden er ook een 5km, een halve en een volledige marathon gelopen.

Het BK 24u gaat van start op vrijdag 17 oktober om 15u.
Het open Belgisch kampioenschap 24 uur wordt op vrijdag 17 oktober om 15u op gang geschoten op de kunststofpiste in het Terdelt-stadion in Schaarbeek. De 24u wordt deels gelopen op de twee buitenbanen van de atletiekbaan, met nog een deel van ongeveer 500 m in het aanpalende park, zodat de lopers ook voldoende bochten naar rechts krijgen.

De wedstrijd is open voor iedereen en het prijzengeld is voor de open wedstrijd. Er zijn speciale naturaprijzen voor de Belgische deelnemers die lid zijn van de Belgische atletiekfederaties VAL (voor de Vlamingen) en LBFA (voor de Franstaligen). Er komt een afzonderlijke én een gezamenlijke rangschikking. De limiet voor de 24 uur is 100 deelnemers.

Op zaterdag 18 oktober wordt een marathon gelopen op de vier binnenbanen. Beide parcoursen zijn gescheiden door nadarafsluitingen. Tevens vindt dan een halve marathon en een 5 km plaats.

Meer info op www.pistemarathon.centerall.com, dirk.ghys@chello.be of 0032 476 28 78 51.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?