Bezoek de grootste running expo van het land

Dit weekend vindt de DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon plaats. En bij het grootste loopfeest van het land hoort traditiegetrouw de grootste running expo.

Van 21 tot en met 23 april vind je op het Frederik Van Eedenplein op Linkeroever de Runners’ Lab Expo, de grootste (gratis) running expo van het land die je helemaal onderdompelt in de loopsfeer. Je haalt er sowieso je borstnummer af, maar het zou zonde zijn om snel binnen en weer buiten te wandelen. Wij leggen je uit waarom.

1. Er valt wat te winnen

Meer bepaald een jaarvoorraad Stance-loopsokken en persoonlijk aangemeten loopschoenen van New Balance, Scott, Saucony, Merrell, Mizuno, Hoka, Adidas, On Running en Brooks.

2. Ook voor trailliefhebbers en OCR-runners

De DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon associeer je niet meteen met trail- en obstacle running, maar toch proef je in de expotent ook van deze disciplines. Dankzij de KBC Spartacus Series kan je trail- en OCR-schoenen testen op een indoor en outdoor obstacleparcours. Voor mensen met ambitie is er de Track Record of the Day Challenge.

3. Test naar hartenlust

Naast fun staan ook testing en experience centraal bij de Runners’ Lab Expo 2017. Er is een speciale Testing Zone waar specialisten van Scott, Merrell, New Balance en On Running je kennis laten maken met hun nieuwste schoenen.

4. Laat je schoenen testen

Zijn je loopschoenen aan vervanging toe of koop je beter een antipronatieschoen? Het zijn maar enkele vragen waarop de adviseurs van Runners’ Lab je een antwoord geven na een gratis check-up van je loopschoenen en een loopanalyse. Eigenlijk een must voor elke loper.

5. Women only

Draag jij eigenlijk wel de juiste sportbeha? Er is dit jaar ook een zone uitsluitend voor vrouwen zodat er in alle privacy gepast en gemeten kan worden. Specialisten van Anita, Brooks en Shock Absorber staan voor jou klaar met een glaasje bubbels en uitgebreid advies.  

6. Geniet van exclusieve promoties & mogelijkheden

Heel veel merken geven tijdens de Runners’ Lab Expo exclusieve kortingen. De TomTom Runner Cardio koop je er bijvoorbeeld voor 149 in plaats van 199 euro. En de Polar M200 kan je dan weer testen ter plaatse vooraleer je overgaat tot aankoop.

7. Wees voorbereid op het weer

Zon, regen, wind of koude: niets houdt je zondag tegen! Heb je lastminute nog een regenjasje of windstopper nodig? In de Adidas-boetiek shop je de laatste nieuwe running gear. Ook voor accessoires, gsm-houders, drankgordels, energierepen en gelletjes kan je terecht in de Expo.

Je merkt het: het loont de moeite om even rond te kijken bij de grootste running expo van het land!

Openingsuren Expo

* Vrijdag 21 april van 11u tot 20u
* Zaterdag 22 april van 10u tot 17u
* Zondag 23 april van 7.30u tot 18u

Locatie: Frederik Van Eedenplein, Linkeroever

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?