Beweeg, motiveer anderen en maak kans op een prijs van runners’ lab

Runners' lab is zich bewust van de positieve effecten van lichaamsbeweging op je immuunsysteem. Daarom komt de loopspeciaalzaak met een leuke actie die je aanzet om te bewegen en waarmee je meteen ook anderen motiveert om in actie te komen.
‘Loop of wandel weg van het virus’. Zo luidt het bij runners’ lab. De loopspeciaalzaak gelooft, net als wij bij running.be, dan ook sterk in beweging als een natuurlijk medicijn om je weerstand te boosten. Dat suggereren ook verschillende studies die het verband tussen lichaamsbeweging, het immuunsysteem en het aantal acute luchtweginfecties in kaart brengen. Het is echter nog te vroeg om te zeggen dat je door regelmatig te sporten minder kans hebt om het virus op te lopen, maar kwaad doe je er alleszins niet mee. Bovendien levert sporten je tal van andere bewezen gezondheidsvoordelen op.
Blijf bewegen tijdens de lockdown
Regelmatig bewegen is doorheen het hele jaar belangrijk. De Wereldgezondheidsorganisatie pleit niet voor niets om minstens 150 minuten per week te bewegen aan een matige intensiteit. In periodes waarin een virus de wereld domineert en er restricties zijn opgelegd rond verplaatsingen, is dit echter van nόg groter belang. Voor velen valt er namelijk een groot deel van hun dagelijkse beweging weg nu we met z’n allen weer meer moeten binnenblijven. Regelmatig bewegen aan een matige intensiteit is de sleutel. Deze sleutel past eveneens in het slotje van ons mentaal welbevinden. Door te sporten komen er stoffen, zoals endorfine en serotonine, vrij die een positieve invloed hebben op ons humeur, geheugen en concentratie.
Doe mee en motiveer anderen!
Runners’ lab gelooft net als running.be dus sterk in de positieve effecten van bewegen in de strijd tegen de pandemie en wil dan ook zoveel mogelijk mensen in actie krijgen. Daarom brengen we graag de nieuwe actie van runners’ lab onder de aandacht om zo veel mogelijk mensen te doen bewegen. Help jij graag mee om anderen te motiveren? Zet je schouders dan onder de actie van runners’ lab en volg onderstaand stappenplan:
1. Trek je loop- of wandelschoenen aan en ga ervandoor. 
2. Kom je andere lopers of wandelaars tegen, moedig hen dan aan door ze te begroeten met een opgestoken duimpje. 
3. Neem nadien een foto van jezelf met je duim(en) omhoog om aan te tonen dat je mee je schouders zet onder deze actie (en ook omdat je gewoonweg zelf een duimpje verdient). 
4. Post je foto op sociale media en tag daarbij drie andere lopers of wandelaars die volgens jou een duimpje verdienen. 
Vergeet runners’ lab (@runnerslab.be) eveneens niet te taggen. And that’s it! Runners’ lab beloont jullie sportieve inzet graag door WEKELIJKS leuke PRIJZEN weg te geven. Waar wacht je nog op? 
Pak je korting
Tot en met 20 november trakteert runners’ lab je bovendien nog op 20% korting in de webshop. Een nieuw paar loopschoenen of een toffe outfit werken altijd motiverend.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.