Bestel het officiële runningBE loopshirt, nu mét korting!

Het zijn de laatste stuks, dus kijk snel of jouw maat er nog bij zit! Want ... Je kan nooit te veel loopshirts hebben, toch?

RunningBE brengt je graag ‘Gezond in BEweging’: sinds vorig jaar is dit onze nieuwe baseline, waarmee we de Vlaamse loper willen motiveren, van beginnend tot ervaren loper. Samen met de vernieuwde look & feel van runningBE magazine ontwierpen we een motiverend shirt om deze boodschap zoveel mogelijk te verspreiden. Het doel van runningBE is dan ook om zoveel mogelijk mensen samen Gezond in BEweging te brengen. Met dit technish loopshirt motiveer je niet enkel jezelf, maar ook voorbijgangers om (vaker) de sportschoenen aan te trekken. 

Extra motivatie nodig? We bieden het shirt nu aan met een mooie lente- en zomerkorting, waardoor jij het al kan dragen voor 15 euro! Het runningBE loopshirt kan je HIER bestellen via onze webshop. 

Over runningBE

RunningBE inspireert zowel beginnende als ervaren lopers en is al jarenlang een trouwe informatiebron voor zij die een gezonde, actieve levensstijl nastreven. In het magazine en op onze website lees je alles over de leukste loopevents, krijg je deskundig trainings- en materiaaladvies en verbeter je je prestaties dankzij de juiste tips, oefeningen en loopschema’s van coaches. Ook op gezondheidsvlak informeert runningBE je over diverse onderwerpen: van voedingsadvies en healthy recepten tot mentale tips en inzicht in je algemene gezondheid.

RunningBE brengt je graag Gezond in BEweging. BEweeg jij met ons mee? Bestel dan nu het runningBE loopshirt, of geef het cadeau aan je favoriete loopmaatje. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?