Bereid je voor op de zomer met het nieuwe running.be magazine

Staf Coppens had nog niet zo lang geleden een sixpack, maar nu bereidt hij zich voor op zijn eerste marathon. Voorts bereiden wij je in ons meinummer zo goed mogelijk voor op de nakende loopzomer. Veel leesplezier!

Staf Coppens probeerde een tijdje geleden om samen met zijn broer Mathias zo snel mogelijk een sixpack te kweken. Die obsessie is ondertussen verleden tijd. Tegenwoordig heeft Staf de loopmicrobe te pakken: “Het loopplezier ontdek je gaandeweg. Eens je een bepaald comfortniveau bereikt, begin je het leuk te vinden.” In ons meinummer lees je het volledige interview met Staf, en daarin doet hij ook een oproep naar jullie!

Voorts hebben we aandacht voor de nakende loopzomer. Moet je voor de vakantie nog veel dossiers afwerken, en lijden je trainingen eronder? Dan ben je zeker geholpen met de korte work-outs die voor een maximaal rendement zorgen. En met de lastminutetips voor een strakker zomerlichaam proberen we je op een verantwoorde manier naar een kilo minder te leiden. Gezonde avondsnacks helpen daar ook bij. Loop je voor de zomer nog een wedstrijd? Lees dan zeker het artikel over hoe je een goed tempo vindt tijdens de wedstrijd en welke mentale trucs je kunnen helpen.

In het gebruikelijke schema laat Paul Van Den Bosch je deze keer opbouwen naar een comfortabele 10 kilometer!

Dit is de volledige inhoudstafel van ons meinummer.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?