Bepaal het omgevingsgeluid met deze oortjes

Omgevingsgeluid, soms is het verstandig om het te horen, soms kan het geen kwaad om je helemaal af te sluiten van de rest van de wereld. Dat weten ze ook bij Libratone.

Libratone laat weldra de Track+ Wireless In Ear op het publiek los. De oordopjes zijn klein, lichtgewicht, flexibel en zijn verkrijgbaar in een variant met en zonder noise cancelling (doorkomen van omgevingsgeluid).

Qua noise cancelling zijn er 4 standen. Handig voor lopers. Als je in de fitness op de loopband staat, heb je misschien helemaal geen boodschap aan het omgevingsgeluid, terwijl dat helemaal anders is wanneer je op de openbare weg loopt. Dan doe je er goed aan om te luisteren naar wat er rondom jou gebeurt, waardoor je eventuele gevaren goed kan inschatten.  

De oortjes zijn niet specifiek voor lopers bedoeld, je kan ze dragen voor eender welke activiteit. Wel voordelig voor sporters: de oordopjes zijn waterbestendig en zweetafstotend. Ze kosten 199 euro (149 euro als je de variant zonder noise cancelling kiest) en zijn normaal gezien vanaf de zomer verkrijgbaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?