Belgian Festivals Run: loop virtueel langs 5 topfestivals!

Op 17 juni gaat de Belgian Festivals Run van start. Dit is een virtuele run van 5 of 10 km waarbij sportieve muziekliefhebbers langsheen vijf topfestivals kunnen lopen. De opbrengst gaat integraal naar LIVE2020, het steunfonds voor en door de Belgische livemuzieksector.

Wie deelneemt aan de Belgian Festivals Run doorloopt letterlijk de geschiedenis van vijf festivals: Couleur Café, Rock Werchter, Dour Festival, Tomorrowland en Pukkelpop.

Geïnteresseerden schrijven zich in via belgianfestivalsrun.be, downloaden de MyTrace-app, volgen de verdere stappen en selecteren daarin de Belgian Festivals Run. De MyTrace-app is een tool van sport- en gezondheidsbedrijf Golazo, dat samen met LIVE2020 initiatiefnemer is van de Belgian Festivals Run.

Je loopt de Belgian Festivals Run waar je maar wil. Vertrekken kan je aan je eigen voordeur, in je favoriete park of bos, op de atletiekpiste, … Thuis op de loopband lopen kan ook. Tijdens je run hoor je in je oortjes de stem van Stijn Van de Voorde. De dj van Studio Brussel tekent present als enthousiasmerende sportcoach en trakteert je op interessante weetjes en anekdotes over de vijf festivals. Uiteraard zal je ook heel veel muziek horen onderweg.

Na elke kilometer krijg je bovendien een update over je tijd en positie in je startwave. Wie wil kan er zo ook met vrienden een wedstrijdje van maken. Geen loper? De Belgian Festivals Run wandelen kan en mag ook.

Deelnemen aan de Belgian Festivals Run kost 15 euro. De opbrengst wordt integraal overgemaakt aan LIVE2020. Meedoen aan de Belgian Festivals Run kan van 17 tot en met 20 juni.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?